lauantai 1. helmikuuta 2014

Veitsen terällä

Tammikuun 15. 2013 - jonnanlukunurkkaus
Tässä on elämänkerta jota voin suositella ihan kaikille. Tässä on todellinen tarina siitä, miten ihminen pystyy halutessaan mihin vain, todellinen onnistumistarina. Arno Kotro ja Christer Lybäck ovat kirjoittaneet Christerin elämästä kirjan Veitsen terällä, kirja ilmestyi 2012. Siinä on 216 sivua ja sen lukee nopeasti, koska kirja vie mukanaan ensimmäisistä sivuista lähtien.
Christer ajautuu hyvin nuorena, isän kuoleman jälkeen, huonoille teille. Alkoholi, väkivalta, ja rikokset vievät nuoren pitkiin vankilakierteisiin ja elämä riepottelee kaikilla tavoilla. Hän yrittää elämänmuutosta useita kertoja, epäonnistuu kerta toisensa jälkeen. Sitten 26-vuotiaana jotain tapahtuu Christerissä ja hän päättää tehdä elämälleen todellakin jotain. Hän lukee itsensä ylioppilaaksi vankilassa ja yllättää kaikki ympärillään, itsensäkin ja päättää pyrkiä opiskelemaan lääkäriksi.  Christer joka pitää itseään ja jota lähes kaikki hänen ympärillään pitävät ikuisena epäonnistujana ja toivottamana tapauksena pääsee kuin pääseekin lääketieteelliseen ja valmistuu lääkäriksi ja kehittyy huippukirurgiksi. Lääkärin työ ja perhe-elämä vievät veronsa ja elämä ei ole vieläkään ihan mutkatonta, mutta Christer ei luovuta eikä anna periksi vaikka vaikeuksia tulee eteen enemmän ja vähemmän, isoja ja pieniä.
Tätänykyä Christer on huippuluokan urheilukirurgi ja osakkaana Helsingissä arvostetulla yksityisellä klinikalla. Veitsen terällä on karun kaunistelematon, uskomaton tarina onnistumisesta ja selviytymisestä. Kirja on hyvin kirjoitettu, selkeä ja hyvin rakennettu. Kirja alkaa Christerin lapsuudesta ja päättyy nykyisyyteen. Veitsen terällä sopisi kannustukseksikin jollekulle. Veitsen terällä on kaikin puolin todella hyvä kirja, pidin siitä paljon ja suosittelen lämpimästi, ihan kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...