lauantai 1. helmikuuta 2014

Lukunurkkauksen esittely


Syyskuun 1. 2010 - jonnanlukunurkkaus
Syystervehdys kaikille!
Toivotan kaikki lämpimästi tervetulleiksi Jonnan Lukunurkkaukseen jakamaan kanssani lukukokemuksia =) Tässä ensin hieman esittelyä minusta ja blogistani.
Olen Jonna 25v. ja ammatiltani olen sairaanhoitaja (amk) ja työskentelen ambulanssissa. Työni on jokseenkin vauhdikasta ja raskastakin välillä, siksi vapaa-ajallani kahden koiran kanssa lenkkeilyn ja touhuamisen lisäksi, on ihana rauhoittua välillä ja vetäytyä lukunurkkaukseen kirjojen kanssa. Minulle on luettu pienestä asti. Rakkaimpia lapsuudenmuistojani onkin mm.iltasadut. Isä ja äiti taitavat vieläkin muistaa Tuhkimon ulkoa =) sitä luettiin uudelleen ja uudelleen monien muiden kirjojen ohella. Myös hoitotäti luki meille paljon ja kävimme usein kirjastossa. Lapsuuden kodissani on edelleen tallella kaikki lastenkirjamme.
Niinpä kirjat ovat aina kuuluneet elämääni. Nuorempana luin nuortenkirjoja, mutta vähitellen aloin lukemaan muutakin. Nykyään voin jo ilokseni sanoa, että luen kirjoja aivan laidasta laitaan, ja sen huomaa sekä kirjahyllystämme että kirjaston lainakuitista =)
Tässä blogissani kerron lukemistani kirjoista, joita olen lukenut elämäni varrella, lukukokemuksistani ja varmasti innostun kertomaan ainakin suosikkikirjailijoistanikin. Toivon ja odotan, että moni innostuu kommentoimaan, vertailemaan, jakamaan sekä hyviä että huonoja lukukokemuksia, toki saa vain ihan lukeakin blogiani =) Otan mielelläni myös vastaan suositteluja ja ehdotuksia kirjoista, joita voisin lukea.
Lukuiloa kaikille toivottaen Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...