lauantai 1. helmikuuta 2014

Tarhapäivä

Huhtikuun 2. 2012 - jonnanlukunurkkaus
Tarhapäivä on Eve Hietamiehen tänä vuonna ilmestynyt kirja, joka on aivan ihana ja mahtava jatko-osa Yösyöttö kirjaan, jonka esittelin ensimmäisenä tässä blogissani. Kirjassa on 447 sivua ja se on aivan yhtä helppolukuinen kuin ensimmäinenkin ja vie mukanaan ensimmäiseltä sivulta lähtien.
Yösyötöstä tutut Antti ja Paavo saavat äijäelämäänsä hiukan prinsessamaisuutta, kristalleita, pinkkiä ja pitsiä, kun Terttu tulee väliaikaisasukiksi heille. Antti ja Paavo saavat hämmästyä moneen otteeseen pienestä naisenergiasta, ja siitä mitä kaikkea tämä pieni tyttö heille opettaa ja osaa. Kirjassa on ihanaa ja vähemmän ihanaa arkea ja juhlaa, on sekä lasten että aikuisten ongelmia sopivasti ja tasaisesti.
Kirjassa on aivan loistavaa huumoria. Nauroin moneen otteeseen vatsalihakset kipeiksi, enkä olisi malttanut laskea kirjaa kädestäni, mutta oli pakko välillä käydä töissä =)
Jos joku ei vielä ole tutustunut Pasasten poikiin, niin nyt äkkiä sitten lukemaan ensin Yösyöttö ja sitten Tarhapäivä! Ja sopii siis edelleenkin sekä naisille että miehille, oli lapsia itsellä tai ei. Kevyttä ja mukavaa luettavaa. Kovasti jäin odottamaan ja toivomaan kolmatta jatko-osaa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...