tiistai 14. tammikuuta 2020

Heti vapaa, Amanda Vaara

Viime vuonna alkusyksystä ilmestynyt Amanda Vaaran Heti vapaa, on kolmas osa Majatalo Villa Venla-sarjaa. Kustantajana on Karisto, sivuja teoksessa on 235. Luin tämän kirjan lokakuun lopussa.

Venla saa tietää olevansa raskaana, lapsen isän Jörnin hän on jättänyt kun miehen menneisyydestä ja nykyisyydestäkin on käynyt ilmi valheita ja päihdeongelmaa. Venla saa kuulla lisää valheita Jörnin menneisyydestä, mutta sitkeänä alkaa suunnittelemaan tulevaisuutta ilman miestä. Majatalon pidon lisäksi Venla palaa vanhan työnsä kiinteistövälityksen pariin osittain, joka tuo elämään uutta sisältöä monessakin mielessä, erityisesti yksi asiakas saa Venlan ajatukset uusille raiteille. Ihan ongelmitta ei kuitenkaan Venla saa uutta suuntaa elämäänsä. Ihmissuhdesotkujen keskellä Majatalon maine on saamassa negatiivisen käänteen.

Olen ihan rakastunut tähän rentoon ja iloiseen viihdesarjaan. Amanda Vaaran lennokas kerronta saa synkänkin mielen iloiseksi ja lukukokemus on nautittava. Teksti on nopealukuista ja rikasta, siihen koukuttuu ensiriveiltä. Majatalo Villa Venla-sarja sopii ihan kaikille jotka haluavat lukea jotain kevyttä ja iloista. Tämä on erinomainen Hyvän Mielen- kirjasarja. Olen suositellut tätä sarjaa monelle, ja jokainen heistä on ihastunut tähän kuten minäkin.

Sarjaan kuuluu siis kaksi aiempaa osaa Pientä fiksausta vailla (2017) ja Yösähköä (2018), jotka kannattaa lukea ensin, jos sarja ei ole ennestään tuttu. Amanda Vaara on kirjailija Niina Hakalahden "sivupersoona". Sarjaan kuuluvien kirjojen kannet ovat pirteitä, iloisia ja värikkäitä!


2 kommenttia:

  1. Kiva postaus. Kirjan kansikuvassa on kiuas. Helmet-haasteessa on kohta, johon tarvitaan sauna. Onko tässä kirjassa sauna?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä on sauna ja itseasiassa siitä puhutaankin jonkin verran, on yksi "keskeinen" asia =)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...