perjantai 19. lokakuuta 2018

Turun kirjamessut 2018

Turun kirjamessut olivat tänä vuonna 05-07.10.2018. Itse ehdin paikalle vasta sunnuntaina. Mitään suurempia suunnitelmia en ollut tehnyt messupäivän varalle, hiukan silmäillyt vain ohjelmaa. Aamupäivällä sitten auton nokka kohti Turkua ja kirjamessuja. Messuilun aloitin teekupposella ystävän seurassa ja messuhulinaa ihmetellessä. Siitä sitten messuja kiertämään.

Väkeä oli mukavasti, huomasi kyllä että oli sunnuntai, sen verran väljempää ihmisjoukossa oli. Kävin ensin kiertämässä messualueen ja tekemässä yleissilmäystä, sen jälkeen tutustuin tarkemmin ohjelmaan. Kävin kuuntelemassa mm. Jenni Pääskysaaren, Arttu Tuomisen ja Heli Laaksosen haastatteluja. Blogistipassi kaulassani herätti myös mielenkiintoa ja pari kirjamyyjää halusi kuulla lisää kirjabloggaamisesta. Toki myös kirjaostoksia tuli joitakin tehtyä.  Löysin yhden joululahjan yhdelle kummilapselle, antikvariaatin puolelta löysin itselleni pari aarretta, alennusmyynneistä huumoria ja pojalle kotiin tuliaisiksi Herra Hakkaraista aakkosten ja numeroiden kera.

Ensi viikolla on vuorossa Helsingin kirjamessut. Vähän olen jo ehtinyt silmäillä messulehteä, ja odotan messuja kovasti. Blogini facebooksivulla on tämän viikon sunnuntaihin asti käynnissä arvonta, josta voi voittaa yhden päivän lipun Helsingin kirjamessuille, käykääpä osallistumassa =) https://www.facebook.com/JonnanLukunurkkaus/


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...