perjantai 8. joulukuuta 2017

Kirjallisuuteen liittyvä julistebloggaus

Nyt tulee poikkeuksellisesti julistebloggaus, mutta kirjallisuuteen liittyvä. Luin kesän kynnyksellä Piia Raidan runokirjan Koskaan ei voi tietää, kuinka ihmeelliseen päivään herää ja bloggasinkin sen taannoin. Piia Raita on vienyt runot ja mietelauseensa eteenpäin valokuvien kera ja niistä on tehty julisteita ja sisustustarroja. Ilokseni sain valita itselleni haluamani julisteen ja siitä tämä bloggaus.

Ajattelin ensin että valinta useasta julistevaihtoehdosta olisi vaikea, mutta loppujen lopuksi tämä valitsemani juliste tuli valituksi ensisijaisesti ajatelman perusteella. Tämä ajatelma "Kauneinta on vilpitön rakkaus, joka ei ota, eikä anna, vaan varmuudella on." tuntui itselleni ominaisemmalta ja vaihtoehdoista parhaimmalta meidän kotimme seinälle. Kuvakin on kaunis ja herkkä ja sopii mielestäni tähän ajatelmaan hyvin. Valitsin kuvan kooksi 50x70 koska se sopi parhaiten kohtaan johon olin suunnitellut julisteen laittavani. Laitoin julisteen makuuhuoneemme seinälle, kohtaan josta se näkyy makuuhuoneen ovelle ja on vanhan kauniin kirjoituspöytäni yläpuolella. Kirjoituspöytä on puinen ja tummahkon ruskea, joten julisteen värimaailma sopii hyvin tähän. Laitoin mustareunaiset kehykset, ohuehkot. Ne sopivat kuvaan ja halusin eleettömät kehykset, jotta ne eivät vie huomiota itse julisteesta. Piia Raita on hienosti yhdistänyt näin kirjallisuuden ja valokuvataiteen.

Julisteita ja myös sisustustarroja voi tilata osoitteesta  https://www.designtarrat.fi/runosuoni-collection . Toimitus oli nopea ja hyvin pakattu. Juliste vaikutti mielestäni laadukkaalta ja vahvalta paperilta. Jos on lukenut Piia Raidan runokirjan ja pitänyt siitä, nämä julisteet ja sisustustarrat saattaa myös kiinnostaa. Toki toimii hyvin vaikka ei olisi runokirjaa lukenutkaan, ajatelmat ovat hienoja ja kuvat kauniita, voi jopa käydä niin että innostuu näiden myötä lukemaan kyseisen runokirjan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...