maanantai 10. maaliskuuta 2014

Superarkea! Käytännön opas helpompaan elämään

Nyt on luvassa Anna Perhon opastusta elämään! Harmittaa kun edellisen blogini tuhoutuessa myös Anna Perhon Anna palaa! Elä omaa elämääsi älä muiden-kirjan blogitekstini katosi bittiavaruuteen, enkä saanut sitä pelastettua jostain syystä, vaikka monet sain =( Olisitte voineet lukaista sen merkinnän ensin ja palautella mieleen sitä. Se kirja sai paljon huomiota blogissani ja moni lupautui lukemaankin sen. No eipä mitään. Palautellaan hiukan mieleen lukupäiväkirjani avulla, sinne olen kirjoittanut seuraavasti: Tässä vasta opas elämään! Naisille suunnattu teos on pääasiassa viihdyttävä, toki ihan vakavastikin otettavia elämän neuvoja kirjasta löytyy. Aika tykitystä koko kirja =) Ihan hyvä vaikken nyt ihan kaikkea allekirjoitakaan, mutta joitakin kyllä. Perho ei turhia ujostele, sanoo suoraan ja rehellisesti mielipiteensä. En pitänyt Perhon tv-ohjelmasta Perho tuli taloon, hänen persoonansa ei oikein miellyttänyt. Kirjasta pidin, mutten ole ihan samalla aaltopituudella Perhon kanssa. hyvin kirjoitettu, helppolukuinen, vähän kirjoitusvirheitä.

Ja nyt sitten tämä jatkokirja Superarkea! Käytännön opas helpompaan elämään. Kirja on ilmestynyt 2013, sivuja on 174. Jos kaipaa muutosta arkeensa ja elämäänsä muutenkin tai haluaa lukea kevyttä kirjallisuutta missä ei tarvitse ajatella mitään niin tästä sitten kirja käteen. Aika samanlaisilla fiiliksillä luin tämänkin kirjan kuin Perhon edellisen. Itse en nyt mitään arjen muutosta tarvitse, mutta halusin lukea tämän kun edelisenkin luin. Edelleen siis Perho tykittää kaunistelematta ja suoraan rehellisen mielipiteensä arjen valituksiin ja aikaansaamattomuuteen. Elämän ja arjen ohjetta jos toistakin tulee sujuvasti asiaan kuin asiaan.

Edelleenkään en allekirjoita kaikkia Perhon ohjeita enkä mielipiteitä (minä, perheeni ja ystäväni ainakin syömme teeleipiä, vaikka Perhon mielestä kukaan suomalainen ei todellakaan syö teeleipiä=) ), mutta eipä tuo lukemista haitannut. Ihailen Perhon suorasukaisuutta asioiden ilmaisussa, mutta tiedän että joitakin se voi ärsyttää.  Helppolukuinen, hyvää kevytlukemista iltoihin. Toki uskon että joku voi kyllä kirjasta itselleen jotain hyötyä saadakin. Kuitenkin kannattaa ottaa pieni pala huumoria mukaan kirjaa lukiessa =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...